ВИДЕО: Не е важно дали ти е тешко, важно е да си секси!

Loading...

Секако дека високите потпетици ги прават нозете подолги и поубави, но од друга страна ќе се запрашате дали вреди толку многу мачење за секси изглед. Не се носат високи потпетици во секоја прилика.Нас ни е смешно, но нив сигурно не им е!
Нас ни е смешно, но нив сигурно не им е!

loading...
Loading...