Видео: Не го пробувајте ова по дома: Со огномет ја разнеле лубеницата на парчиња!

Loading...

Постои нешто необјасниво, интересно и забавно во тоа да гледаме било што во успорена снимка.Ѕвездите од Јутуб, Гевин Фри и Ден Граучи поставувајќи го успореното видео на кое се гледа како со огномет ја разнесуваат лубеницата, предизвикале големо внимание кај гледачите.
После експлозијата на ред дошло чистење на нередот, а момците се „пожалиле“ како се било масно и тешко за чистење…
Погледнете како го направиле тоа…

Ѕвездите од Јутуб, Гевин Фри и Ден Граучи поставувајќи го успореното видео на кое се гледа како со огномет ја разнесуваат лубеницата, предизвикале

loading...
Loading...