Видео: Не можел ни да сонува дека ќе го улови ова…

Loading...

Не можел ни да сонува дека ќе го улови ова…Отишол на риболов како и вообичаено. Но, во никој случај не очекувал дека ќе му се случи ова.
Никогаш не се ни надевал дека ќе го улови ова.
Погледнете!

 
Отишол на риболов како и вообичаено. Но, во никој случај не очекувал дека ќе му се случи ова.
Никогаш не се ни надевал дека ќе го улови ова

loading...
Loading...