Видео: Не се важни годините, важно е да имаш млад дух

Loading...

Доказ дека годините не се важни е оваа бабичка, важно е да поседуваш млад дух.
Таа дошла на една журка на Ибица и набрзо стана хит со своето играње. Бабичката била во центарот на вниманието во текот на целата журка.
Сите беа воодушевени, а оваа разиграна баба, која ги развесели и другите со својата позитивна енергија може да им одржи лекција за танцување на присутните.
Навистина знае како да се забавува. Погледнете го видеото!Доказ дека годините не се важни е оваа бабичка, важно е да поседуваш млад дух.
Та

loading...
Loading...