Видео: Некогаш СРАМЕЖЛИВА ПРОФЕСОРКА, а денес танчерка на ШИПКА – Таа игра на неа како ниедна друга

Loading...

Како животот може да ви се заврти наопаку покажува и експертот за форензика и професорка на британскиот Универзитет Кил Ејми Кауелс (30). Таа од срамежлива девојка стана мајстор за танц околу шипка. Имено, Ејми некогаш била вистински научен фанатик се додека не ја открила својата страст кон овој танц. Тогаш ја отфрли етикетата на повлечена девојка, и зачекорила во нов свет на самодоверба. 
– Се се промени. Некогаш бев срамежлива и заљубена во науката. Морав многу дасе трудам за мојот социјален живот да биде квалитетен. Денес сум поотворена, имам повеќе самодоверба, како поради физичкиот изглед, така и поради тоа што на натпреварите запознав многу луѓе. Се чувствувам поздраво од кога и да е – вели Ејми.
Инаку, таа неодамна ја освои титулата Мис на танц околу шипка на Соединетото Кралство.

Имено, Ејми некогаш била вистински научен фанатик се додека не ја открила својата страст кон овој танц. Тогаш ја отфрли етикетата на повлечена дево

loading...
Loading...