ВИДЕО: Нема да поверувате што пронашол овој човек во уловената риба

Loading...

Рибар од Норвешка забележал дека рибата што ја уловил имала необичен облик на стомакот. Тоа што потполно го зачудило беше секси-играчката што ја извадил од бакаларот.Рибарот од Норвешка, Бјорн Фрилунд (64) уловил бакалар тежок 6 килограми, кој во себе имал вибратор!
Бев збунет, никогаш немам видено вакво нешто. Можеби овој бакалар помислил дека станува збор за некој вид октопод, па го изеде вибраторот – раскажува Фрилунд, кој ловел во водите на западна Норвешка.
Погледнете го видеото: 

 Рибарот од Норвешка, Бјорн Фрилунд (64) уловил бакалар тежок 6 килограми, кој во себе имал вибратор!
Бев збунет, никогаш немам видено вакво

loading...
Loading...