Видео: Нема да верувате: Ја запроси пред 2000 луѓе а таа….

Loading...

Тој ја запроси на сред концерт, а таа…Таа го откачи?
Е, не би сакале да ви се случи вакво нешто, којзнае колку храброст му требало на овој човек да тргне кон ваков чекор, за на крај да добие вакво разочарување?
Погледнете самите…

 
Таа го откачи?
Е, не би сакале да ви се случи вакво нешто, којзнае колку храброст му требало на овој човек да тргне кон ваков чекор, за на

loading...
Loading...