Видео: Нема да верувате-Погледнете каде ги крие емигрантите!

Loading...

Погледнете каде ги крие емигрантите!Генијална идеја. 
Полицијата не можела да верува дека ќе пронајде вакво нешто во задниот дел од автомобилот.
На следниот ЛИНК пронајдете ја грешката на фотографијата.

 
Генијална идеја. 
Полицијата не можела да верува дека ќе пронајде вакво нешто во задниот дел од автомобилот.
На следниот 

loading...
Loading...