ВИДЕО: Необичен фетиш со истопени гумени бомбони!

Loading...

Фетишите и фантазиите можат да бидат опасна работа, а за тоа сведочи еден пар од Тенеси кој се мачкал со истопени гумени бомбони. Нивната сексуална фантазија заврши со несреќен крај: со изгореници од трет степен!Мајкл сакаше да внесе малку забава, па го премачка телото на својата девојка со истопени гумени бомбони. Кога истопениот шеќер се нашол на градите на девојката, беше јасно дека работите излегоа од контрола.
За иронијата да биде уште поголема, по полевањето на раната со ладна вода, мраз и путер, кои не помогнаа при решавањето на оваа веќе нималку сексуална ситуација, Џози ја викнала својата мајка за помош.
Мајкл и Џози денес се свршени, иако останува нерешено прашањето што мисли нејзината мајка за тоа. Изгледа дека гумените бомбони уште повеќе ги зближија.
Мајкл сакаше да внесе малку забава, па го премачка телото на својата девојка со истопени гумени бомбони. Кога истопениот шеќер се нашол на градите

loading...
Loading...