Видео: Нервозен мајмун нападнал полицаец!

Loading...

Дефинитивно полицајците во полициската академија не се подготвувале за вакво нешто.
21 – годишниот сообраќаец Кит Мур (21) од американската сојузна држава Тексас запрел постар господин и му пишал електронска казна. Додека чекал возачот да се потпише, се соочил со изненадување. Од задното седиште на возилото одеднаш се појавил мал мајмун што го гризнал сообраќаецот за рака, најверојатно незадоволен од казната.
Полицаецот цело време имал камера на своите очила и целиот настан е добро документиран.
Сопственикот на мајмунот поседувал дозвола за својот миленик, со кој патувал низ Америка и настапувал по карневали и панаѓури.Дефинитивно полицајците во полициската академија не се подготвувале за вакво нешто.

loading...
Loading...