Видео: Нервозна наставничка тепа деца на час по математика

Наставничка тепа деца на час по математика Видеото кое излезе на Интернет предизвика гнев кај граѓаните во Кина. На ова видео се гледа како учителка по математика ги тепа своите ученици за време на наставата. Видеото кое излезе на Интернет предизвика гнев кај граѓаните во Кина. На ова видео се гледа како учителка по математика ги тепа своите ученици за в

Пронајдете не на следниве мрежи: