Видео: Неверојатен експеримент со ориз на Др. Емото кој ќе ве замисли

Loading...

Јапонскиот истражувач и алтернативен лекар Др.Масуро Емото, даде добар доказ за позитивното размислување.Позитивното размислување, благодарноста, љубовта – доколку ја имаме работите околу нас се благодарни и даваат, доколку не – погледнете што се случува.
Стана познат поради своите експерименти со молекулите на водата во 2004 во филмот ’What The Bleep Do We Know?’
Погледнете го овој неверојатен експеримент со ориз:

Позитивното размислување, благодарноста, љубовта – доколку ја имаме работите околу нас се благодарни и даваат, доколку не – погледнете

loading...
Loading...