Видео: Неверојатен момент: Глуво бебе за прв пат го слуша гласот на својата мајка!

Loading...

Детето било воодушевено кога го слушнало гласот на својата мајка по прв пат. Дилан Липтон Лесер, кој има само 22 месеци бил роден глув, па во ушите му сместиле ушно апаратче, за да може да слуша. Неговите мајки Индија и  Ширли Лесер, го снимиле моментот кога за прв пат го уклучиле ушното апаратче.
Дилан е зачнат благодарение на анонимна донирана сперма и во стомакот го носела мајката Индија, која поминала низ проблематична бременост која на крајот се завршила со предвремено породување.
Дилан, кога го слушнал гласот на својата мајка, најпрвин ја отворил устата, па потоа не можел да престане да се смее.

Тој е роден на Денот на заљубените 2012 година во 11-тата недела пред терминот и се борел со опасната инфекција 101 ден. Имал 15 операции на мозокот.
Поминале веќе 2 месеци од кога Дилан започнал да го користи  ушното апаратче и се покажало дека сака да слуша музика и да свири.
Неговите мајки Индија и  Ширли Лесер, го снимиле моментот кога за прв пат го уклучиле ушното апаратче.
Дилан е зачнат благодарение на

loading...
Loading...