Видео: Неверојатен природен феномен на река во Русија

Loading...

Реката „Медведици“ во Русија, по својот тек направила скоро совршена кружна санта мраз која се врти.Јачината на струењето успеала да го скрши мразот и така да формира скоро совршен круг. Со својот тек реката полека ја врти сантата мраз. 

Погледнете како тоа изгледа: 
Јачината на струењето успеала да го скрши мразот и така да формира скоро совршен круг. Со својот тек реката полека ја врти сантата мраз. 

loading...
Loading...