Видео: Неверојатна изведба на „Јовано Јованке“ од Перипетиум Џизеле

Loading...

„Перпетум Џезиле“ од Словенија на неверојатен начин ја изведуваат македонската песна „Јовано Јованке“.Препетиум Џизеле велат дека песната им прираснала за срце, па направиле нивна верзија која со неизмерна радост ја изведуваат.
Задоволни од позитивните коментари од нашата земја, тие ја поставија „Јовано Јованке“ на својата официјална страна .
Слушнете како тоа звучи во видеото на следната страна.

Препетиум Џизеле велат дека песната им прираснала за срце, па направиле нивна верзија која со неизмерна радост ја изведуваат.

loading...
Loading...