Видео: Неверојатна кражба на крава!

Loading...

Ја внесе кравата на задното седиште. Додека го снимала безбедносната камера, еден крадец ја украл кравата, внесувајќи ја на задното седиште од својот автомобил. За целата акција му биле потребни само неколку секунди. 
Видеото може да го погледнете на следната страница: 

 https://hwcdn.net/r8g2h8a5/cds/tv/2014/9/4/87107.mp4Додека го снимала безбедносната камера, еден крадец ја украл кравата, внесувајќи ја на задното седиште од својот автомобил. За целата акција му бил

loading...
Loading...