ВИДЕО: Неверојатна реакција на куче на скриена камера!

Loading...

Комичари, кои со години ги засмејуваат своите Интернет обожаватели, во еден парк поставија играчка- куче, а пред неа вкусна коска, која секое куче би ја посакало.  Канадските комичари од серијата „Just for laughs“ станаа досадни со шегите со луѓето, па одлучија да се пошегуваат со нивните миленици, кучињата.
На следната страница погледнете како изгледа видеото од скриената камера, направена за кучиња: 

Канадските комичари од серијата „Just for laughs“ станаа досадни со шегите со луѓето, па одлучија да се пошегуваат со нивните миленици,

loading...
Loading...