Видео: Неверојатно – на девојче и расте човечка глава во градите!

Loading...

Тим од кинески доктори и научници биле шокирани од откритието кај една 17 годишна девојка од Кина. Тинејџерката требала да се оперира од изгорениците кои ги имала на лицето, како последица од врело масло, но кинеските доктори пред операцијата откриле нешто шокантно во врска со оваа девојка. 
Имено, на ренген снимките се покажало дека во градите на девојката расте човечка глава. 
Докторите им објасниле на нејзините родители дека таа има ново лице, со очи, уста и нос, но тоа се наоќа во нејзините гради. Се уште не е јасно како може да израсне нова човечка глава во тело на човек. 

Сепак кинеските доктори решиле да го искористат ова и да земат примероци од израснатата глава во градите на 17 годишната девојка и да направат трансплатација на нејзиното вистинско лице, со цел повторно да ја направат убава девојка која ќе има нормален живот. 
Погледнете го видеото кое ќе ви го објасни овој феномен, кој за мноогумина е мистерија…
Тинејџерката требала да се оперира од изгорениците кои ги имала на лицето, како последица од врело масло, но кинеските доктори пред операцијата отк

loading...
Loading...