Видео: Неверојатно – Погледнете како „летаат“ луѓе на ветер од 165 км/ч

Loading...

Погледнете како „летаат“ луѓе на ветер од 165 км/чДали сте помислиле дека некогаш би можеле да „летате“ со помош на ветерот?
Не знаеме дали овие луѓе помислиле на тоа, но како и да е тоа им се оствари…
Погледнете како „летаат“ луѓе на ветер од 165 км/ч

Дали сте помислиле дека некогаш би можеле да „летате“ со помош на ветерот?

loading...
Loading...