Видео: НЕВЕРОЈАТНО-Со себе го носи душекот, на кој што беше силувана!

Loading...

Oваа млада девојка има шокантна причина зошто го носи својот душек со себе. Ема Сулкович беше силувана од страна на нејзиниот колега од факултет, таа своето време на Универзитетот Колумбија го минува обидувајќи се да ги убеди надлежните на факултетот, полицијата и пријателите дека навистина била злоставувана.
Потресна приказна, но храбра реакција, се додека вистината не излезе на виделина.
Видеото може да го погледнете на следната страница. 

Ема Сулкович беше силувана од страна на нејзиниот колега од факултет, таа своето време на Универзитетот Колумбија го минува обидувајќи се да ги убе

loading...
Loading...