Видео: НИ ВО СОН! Еве зошто не треба да допирете анаконда со стап, посебно не толку краток

Што ли треба да се случи во нечија глава за да проба нешто вакво?Како на луѓето им паѓаат на памет вакви работи?
Се доближи близу до мочуриштето каде имаше анаконда и со многу краток стап се обиде да ја допре.
Што ли треба да се случи во нечија глава за да проба нешто вакво?
Погледнете го видеото на следната страна:

Како на луѓето им паѓаат на памет вакви работи?
Се доближи близу до мочуриштето каде имаше анаконда и со многу краток стап се обиде да ја д

Пронајдете не на следниве мрежи: