ВИДЕО: Никој не очекувал вакво нешто – Додека си го поправале покривот на куќата, доживеале вистински шок!

Loading...

Во околниот индиски град Чандрапур дошло до општа паника кога од покривот на една куќа скокна леопард.Животното веднаш ги нападнало жителите, а еден од нив и го гризнала за задникот што може да се види во видеото.
Леопардот го гризна несреќниот човек кој се обиде да избега од него. Вознемирената дива мачка од покривот скокна на улица и си најде засолниште во тоалетот.
Животното го фатиле работниците од секторот за шумарство и планираат да го пуштат во дивината.
Погледнете го видеото:

Животното веднаш ги нападнало жителите, а еден од нив и го гризнала за задникот што може да се види во видеото.
Леопардот го гризна несреќн

loading...
Loading...