Видео: Никој не очекуваше ваква реклама…

Loading...

Axe ја претстави новата линија наречена Axe Peace во која пренесува силна порака за љубов и мир во светот. Овој пат направи реклама која се фокусира на обединување на луѓето на глобално ниво и има за цел да ја подигне свеста за силата на мирот, преку најсилното оружје што постои, љубовта!
Погледнете…

Овој пат направи реклама која се фокусира на обединување на луѓето на глобално ниво и има за цел да ја подигне свеста за силата на мирот, преку нај

loading...
Loading...