Видео: Никој се нема посрамотено како што се посрамоти ова момче

Loading...

Погледнете што се случуваше на американското издание на популарната игра на среќа „Тркало на среќата“.Вообичаено ваквите квизови се полни со „бисери“, но Јулијан од Индијана, САД постави нови стандарди за тоа.
И покрај тоа што веќе ги погоди сите букви, тој не успеа правилно да го прочита конечното решение на рубриката, па од раце му се лизнаа еден милион долари.
Вообичаено ваквите квизови се полни со „бисери“, но Јулијан од Индијана, САД постави нови стандарди за тоа.
И покрај тоа што ве

loading...
Loading...