Видео: Нокаут ни го покажаа светот на мравките

Loading...

Сте помислиле ли некогаш каков е светот на мравките, едни од најмалите суштества (инсекти) на планетата Земја? 
Замислете за момент да бидете дел од тој свет. Што би правеле, како би ги гледале објектите околу вас, што би јаделе, каде и како би се движеле? 
Познатата македонска поп група Нокаут, ни го покажа тој свет на мравките преку своето видео за песната „Мене ми припагаш“. 
Можеби никогаш и не сте помислиле на тоа, но нивното видео кое беше и сеуште е хит низ цела Македонија, ни покажа доста интересен свет. 
Покрај тоа, „Мене ми припагаш“, беше навистина голем хит во деведесетите, а официјалното видео за оваа песна беше емитувано на сите телевизии во тој период. 
Решивме да ве вратиме во тоа убаво време, време да големи хитови на познати македонски групи, како што е Нокаут, па преку оваа песна да ви прикажеме и еден доста интересен свет – светото на мравките, едни од највредните суштества на земјата кои се симбол за храброст и борбеност, а се и доста забавни. 
Тоа може да се забележи и во видеото на Нокаут. 
Уживајте! 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Сте помислиле ли некогаш каков е светот на мравките, едни од најмалите суштества (инсекти) на планетата Земја? 

loading...