Видео: Нов хит во регионот – Земунец во транс!

„Земунец во транс“ веќе има свои следбеници и фанови.Тој својата популарност почна да ја стекнува уште во Ноември кога исечокот со протести против доселувањето на роми во Земун почна да се шири низ околината, а досега тој клип толку порасна што овој човек и неговото “Sve!” имаат дури и сопствена страница на Фејсбук која сигна бројка од 2.000 фанови.

Успеавме да дојдеме до главната ѕвезда од видеото, Марко Врапца Бошковича, кој објаснува како се носи со славата и за која дознал дури отпосле бидејчи нема компјутер а со тоа ни интернет.

 
Тој својата популарност почна да ја стекнува уште во Ноември кога исечокот со протести против доселувањето на роми во Земун почна да се шири низ ок

Пронајдете не на следниве мрежи: