Видео: Нов македонски тест за кошаркарите на Атланта Хокс

Loading...

На Интернет страницата на НБА тимот на Атланта Хокс е објавено едно интересно видео.Прашањето беше: Како се вика личноста родена во Македонија, добитник на Нобелова награда за мир во 1979-та година?
Некои кошаркари дадоа урнебесни одговори, а точниот одговор е Мајка Тереза.
Погледнете го ВИДЕОТО.Прашањето беше: Како се вика личноста родена во Македонија, добитник на Нобелова награда за мир во 1979-та година?
Некои

loading...
Loading...