Видео-Нов СПА хит: Масажа со змии

Loading...

Како масажата со вулкански камења да не е доволна, љубителите на масажата полудеа по новиот СПА хит-масажа со змии, а таква услуга нуди дури и еден салон во Белград.
Идејата е змиите да се искористат за масажата, притоа цената на масажа е 47 долари, а „обичната“ масажа чини 10 долари.
На посетителите на голата кожа им ставаат џиновски питони кои наводно ги опуштаат пациентите и ги ослободуваат од стресот. Змиите исто така го зголемуваат нивото на адреналин, кој е добар знак за човечкиот метаболизам.
Имено, доколку сте од оние што се заинтересирани за оваа масажа може да го посетите салонот во Белград кој ја нуди ова услуга, но мора да напомениме дека чини 300 евра.
 Како масажата со вулкански камења да не е доволна, љубителите на масажата полудеа по новиот СПА хит-масажа со змии, а

loading...
Loading...