Видео: Новиот дизајн на Фејсбук во наредните денови

Loading...

Во наредните недели на сите корисници ќе им биде активиран нов дизајн на најпопуларната социјална мрежа Фејсбук.Дизајнот вклучува зголемување на фотографиите, нови икони, помалку содржина од левата страна на екранот, нови фонтови… Се укинуваат и ”All Friends”, “Groups” и “Photos”, се зголемува полето за пребарување, а се намалува бројот на прикажани активности.
Исто така, на страницата ќе се појавуваат и видео-реклами. Немојте да се изненадите ако на вашиот профил веќе ги забележите промените.
Погледнете во видеото на следната страна како ќе изгледа. 

 Дизајнот вклучува зголемување на фотографиите, нови икони, помалку содржина од левата страна на екранот, нови фонтови… Се укинуваат и &rdquo

loading...
Loading...