Видео : Новиот трејлер за „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1“

Loading...

Излезе новиот трејлер за „The Mockingjay“.Mockingjay – 1 дел ќе се појави во кината на 21 ноември, но Lionsgate беше активен и го промовираше цело лето го промовираше неговото појавување, со интезивна рекламна кампања.  
Видеото од трејлерот можете да го погледнете на следната страница.

Mockingjay – 1 дел ќе се појави во кината на 21 ноември, но Lionsgate беше активен и го промовираше цело лето го промовираше неговото појавув

loading...
Loading...