Видео: Од 0 до 14 години за 4 минути

Loading...

Децата раснат мошне брзо, па понекогаш родителите се шокирани од тоа како нивното дете израснува и се менува. Но не и родителите на Лоте. Погледнете што направиле тие.Кога таткото на Лоте, кој е познат холандски кинематограф, го поставил видеото на интернет, бил изненаден од тоа колку тоа станало популарно и заразно. Погледнете.
Кога таткото на Лоте, кој е познат холандски кинематограф, го поставил видеото на интернет, бил изненаден од тоа колку тоа станало популарно и зара

loading...
Loading...