Видео од апсењето во Куманово!

Loading...

Видео од апсењето во Куманово!Голема полициска акција утринава го стресе Куманово. Како што пишува Пресс 24 се работи за голема група која се занимавала со разни кривични дела, почнувајќи од недозволена трговија со дрога, лихва, па и перење пари.
Според информациите од полицијата, се работи за 13 лица, сите од едно семејство, кои се приведени во денешната голема полициска акција под сомнение за сторен сериозен криминал, шверц со дрога, оружје, изнуди, перење пари, лихварство. Криминалната група работела од 2004 година, и вршела брутални кривични дела со чија помош се стекнувала со огромна противправна имотна корист. Семејството поседувало голем имот во Куманово, а голем дел од имотот го стекнале со препродавање хероин во Швајцарија.

 
)Голема полициска акција утринава го стресе Куманово. Како што пишува Пресс 24 се работи за голема група која се занимавала со разни кривични дела,

loading...
Loading...