Видео од кое ќе ви застане здивот: Кајмакоски скока од 50 метри височина!

Loading...

Ѕвездата на “X Factor” кој е љубител на екстремни спортови, се обиде и со банџи џамп.Даниел Кајмакоски е голем љубител на екстремни спортови. После parkur и street workout”, ѕвездта на ова натпреварување се обиде и со банџи.
Кајмакоски најпрво ќе се качи на платформата каде може да се види целиот главен град на Австрија, Виена.
Младиот Кајмакоски скокна од голема висина, а на многумина им застана здивот.
Погледнете…

 
Даниел Кајмакоски е голем љубител на екстремни спортови. После parkur и street workout”, ѕвездта на ова натпреварување се обиде и со банџи.

loading...
Loading...