Видео од моментот кога се поплавува Стајковци

Видео од моментот кога се поплавува СтајковциТелевизија Нова во посетите на најпогодените места од невремето на 6 август дојде до ексклузивна снимка од Стајковци во која се гледа надојдената вода како го поплавува дворот на една од куќите во селото.Телевизија Нова во посетите на најпогодените места од невремето на 6 август дојде до ексклузивна снимка од Стајковци во која се гледа надојдената в

Пронајдете не на следниве мрежи: