Видео: Од тоалет хартија направила нешто што секоја девојка би посакала!

Од тоалет хартија направила нешто што секоја девојка би посакала!Амбир Милс се нашла во депресија кога веќе не можела да работи поради мултилпла склероза.
Едно попладне наишла на национално натпреварување во кое учесниците се позиваат да направат венчаница од тоалет хартија.
Милс одлучила да се обиде. Набрзо утврдила дека овој процес и дал посебно чувство на задоволство.
Погледнете како изгледало тоа:Амбир Милс се нашла во депресија кога веќе не можела да работи поради мултилпла склероза.
Едно попладне наишла на национално натпреварување

Пронајдете не на следниве мрежи: