Видео: Одлучил да ја раскаже вистината за вонземјаните

Loading...

Ричард Долан е автори и историчан за НЛО-а, а неодмана направил интервју со поранешен припадник на ЦИА кој тврди дека бил во контакт со вонземјани.
Анонимниот агент е во поодмината старост и очекува бубрезите да му откажат во секој момент, па се одлучил да се согласи на интервју и да признае што се случувало додека работел во ЦИА.
Тој го посетил Подрачјето 51 во кое имал прилика да види вонземјански летала. Во воената база имал можност и да ги разгледува живите вонземјани. Неговото сведочење е прикажано на големиот конгрес на НЛО ентузијаст кој неодамна се одржа во главниот град во САД.
На конгресот имало многу сведочења а ова што може да го видите во видеото е најинтригирачко. Сепак, автентичноста не може да се провери а и тоа дека бил поранешен таен агент.
Погледнете!Ричард Долан е автори и историчан за НЛО-а, а неодмана направил интервју со поранешен припадник на ЦИА кој тврди дека

loading...