Видео: Огњен провери дали градите на Фифи се вистински!

Loading...

Огњен провери дали градите на Фифи се вистински!Во Ами Џи Шоуто, кое се емитува на ТВ Пинк, ќе гостува групата H20 односно Фифи и Маринела.
Две дами и двајца алфа мажи Дарко Лазиќ и Драган Маринковиќ Маца.
Водителот Огњен Амиџиќ не издржа да ја праша Фифи дали градите и се вистински.
Погледнете го видеото…

 
Во Ами Џи Шоуто, кое се емитува на ТВ Пинк, ќе гостува групата H20 односно Фифи и Маринела.

loading...
Loading...