ВИДЕО: Она што го прави детенцево ќе ве натера да подзинете!

Loading...

Не за џабе е шампион во оваа дисиплина.Ќе си кажете – па, типично азиска работа. Но, Казујо Мурата е шампион во оваа дисциплина со правење разни финти со јо-јо. И навистина ја заслужува таа титула! Погледнете зошто! 
Ќе си кажете – па, типично азиска работа. Но, Казујо Мурата е шампион во оваа дисциплина со правење разни финти со јо-јо. И навистина ја засл

loading...
Loading...