Видео: Оптичка илузија со која многу лесно можете да го импресионирате друштвото

Loading...

Веруваме дека сите овие работи ги имате дома и ви се при рака.За оваа едноставна илузија ви треба обична стаклена чаша, парче хартија, фломастер и малку вода.
Веруваме дека сите овие работи ги имате дома и ви се при рака.
Во видеото на следната страна погледнете за што станува збор:

 
За оваа едноставна илузија ви треба обична стаклена чаша, парче хартија, фломастер и малку вода.
Веруваме дека сите овие работи ги имате до

loading...
Loading...