Видео: Отишол пијан во тоалет – Другарите го барале, а нашле нешто неочекувано

Loading...

Момче под дејство на алкохол се заглавило во неверојатно смешна поза.Консумирањето алкохол е дисциплина во која многу луѓе сакаат да се натпреваруваат, но кога ќе се напиете малку повеќе, дури и одењето во тоалет може да претставува вистински проблем.
Таков е случајот со ова момче кое „колабирало“ во текот на уринирањето, а бидејќи во тоалетот немало доволно место за да падне на под, тој се заглавил во неверојатно интересна поза.
Погледнете го видеото:

Погледнете што се случува кога некој тврди дека „не е пијан“ и се согласува да го тестирааатКонсумирањето алкохол е дисциплина во која многу луѓе сакаат да се натпреваруваат, но кога ќе се напиете малку повеќе, дури и одењето во тоалет мож

loading...
Loading...