Видео: Откриена е огромна подводна пирамида во Атлантскиот Океан

Loading...

На Јутјуб се појави видео кое го открива пронаоѓањето на нова подводна пирамида во Атлантскиот Океан, недалеку од португалските Азорски острови.Имено, истражувачите на ваквите појави се убедени дека станува збор за подводни пирамиди, но дека научниците сѐ уште не сакаат да ги обелоденат информациите бидејќи во тек се вршат подводни снимања и истражувања.
Се претпоставува дека истражувачите се плашат од мистичноста и неразјаснетоста на нивното настанување во подводниот свет.
Пронаоѓачот на оваа пирамида смета дека станува збор за трага која води до некоја загубена цивилизација.Имено, истражувачите на ваквите појави се убедени дека станува збор за подводни пирамиди, но дека научниците сѐ уште не сакаат да ги обелоденат инф

loading...
Loading...