Видео: Отворете вино без отворач: Потребно ви е само чевла и ѕид!

Loading...

Се што ви е потребно е – вино, чевла и ѕид.Помислете само колку пати до сега сте сакале да отворите шише добро вино, но во тој момент сте немале клуч за отворање.
За да не се обидувате со разно-разни алтернативни методи кои нема да вродат со плод, Стефан Кронк вам ви го претставува вистинското решение.
Се што ви е потребно е – вино, чевла и ѕид.

Како да отворите пиво на 68 начини без отварач, погледнете на следниот ЛИНК, а како да отворите конзерва без отварач погледнете на следниот ЛИНКПомислете само колку пати до сега сте сакале да отворите шише добро вино, но во тој момент сте немале клуч за отворање.
За да не се обидува

loading...
Loading...