Видео: Ова бебе ги учи првите зборови, а се расправа како возрасна – Ќе ве насмее до солзи

Веруваме дека секогаш таа ќе го има „последниот збор“ …Ова мало бебе само што почна да ги учи првите зборови, но веќе во неа се крие една мала слатка дама која знае како се расправа.
Седнати на маса со татко и, додека појадуваат, таа почна да се расправа.
Веруваме дека секогаш таа ќе го има „последниот збор“ во животот, кога веќе од мали нозе аргументира на овој начин.
Погледнете го видеото на следната страна:

Ова мало бебе само што почна да ги учи првите зборови, но веќе во неа се крие една мала слатка дама која знае како се расправа.
Седнати на

Пронајдете не на следниве мрежи: