Видео: Ова девојче од својата мала заштеда ја купила својата прва куќа. Кога нејзините пријатели влегле внатре…

 Ова дете на 15 години покажа интерес за семеен бизнис. Погледнете што направила Виола Туфано со својата заштеда.Виола Туфано е 15 годишна девојка која покажала неверојатно интересирање кое е невообичаено за некој на нејзини години.
Виола Туфано е 15 годишна девојка која покажала неверојатно интересирање кое е невообичаено за некој на нејзини години.

Пронајдете не на следниве мрежи: