Видео: Ова е цртаниот филм кој го здрма светот: Во три ипол минути покажа што прави човештвото

Loading...

Ова е цртаниот филм кој го здрма светот. Во три ипол минути покажа што прави човештвото.Триминутното остварување на Стив Кутс под името „човек“ зборува повеќе од било кои зборови…
Погледнете зошто… 

Триминутното остварување на Стив Кутс под името „човек“ зборува повеќе од било кои зборови…
Погледнете зошто… 

loading...
Loading...