Видео: Ова е најскапиот филм за возрасни на сите времиња!

Loading...

Најскапиот филм за возрасни на сите времиња, се вика „Пирати ХХХ“ и снимен е во 2005 година. Филмот изобилува со специјални ефекти, а по успехот на првиот дел беше снимено и продолжение.Најскапиот филм за возрасни се вика „Пирати ХХХ“ и е снимен во 2005 година, а како режисер се потпишува човек со уметничко име Џун. Ако сте мислеле дека сите филмови за возрасни спаѓаат во нискобуџетни проекти, тогаш овој го докажува спротивното. На продукцијата на овој филм потрошени се неверојатни 10 милиони долари.
Поголемиот дел од таа неверојатна цифра со сигурност е одвоена на специјалните ефекти. Имено, филмот се базира на дејствието на популарните „Пирати од Карибите“, односно на продолжението „Проклетството на црниот бисер“. Некои од сцените се снимани на бродот Баунти, а кружат гласини дека сопствениците на бродот не знаеле за каков филм станува збор. Всушност, биле уверени дека се снима филм за деца.

Главни протагонисти се славните имиња на порно индустријата – Џеси Џејн, Кармен Лувана, Џанин Линдемулдер, Тиган Присли и Еван Стоун.
Најскапиот филм за возрасни се вика „Пирати ХХХ“ и е снимен во 2005 година, а како режисер се потпишува човек со уметничко име Џун. Ако

loading...
Loading...