Видео: Ова е салата во која ќе играат нашите кошаркари

Салата Подмежакла Дворана е спремна да ги пречека нашите репрезентативци кои ќе играат на натпреварите од Европското првенство.Погледнете каде можете да ги бодрите нашите кошаркари, ако отпатувате во Словенија.
Имено, првенството ќе се одржи во Јесенице, мало туристичко место кое изобилува со природни убавини и се наоѓа по долината на реката Сава.Погледнете каде можете да ги бодрите нашите кошаркари, ако отпатувате во Словенија.
Имено, првенството ќе се одржи во Јесенице, мало турист

Пронајдете не на следниве мрежи: