ВИДЕО: Ова мало дете си оди во градинка со СОПСТВЕН МОТОР!

Loading...

Секако, постарите сигурно ќе се загрижат и ќе се запрашаат дали е паметно да се пушти толку мало дете на улица но од негова перспектива гледано- Животот не може да биде подобар!А некои можеби и ќе си речат- „Еј многу од нас би сакале да имаат ваква прилика во детството, да бидеме искрени“…
Погледнете го видеото…А некои можеби и ќе си речат- „Еј многу од нас би сакале да имаат ваква прилика во детството, да бидеме искрени“…
Погледнете

loading...
Loading...