ВИДЕО: Ова преслатко кученце си тера по свое, ќе си легне кога тоа ќе посака!

Loading...

Кога го гледаме овој мал булдог, лесно можеме да заклучиме дека за кучињата дефинитивно важи онаа: „Тврдоглав како пес“.Колку и да го тераат сопствениците да оди и да спие, овој булдог е одлучен сам да си го определи времето за спиење.
Сепак, не може никој да му се налути бидејќи е пресладок!
Колку и да го тераат сопствениците да оди и да спие, овој булдог е одлучен сам да си го определи времето за спиење.
Сепак, не може никој да

loading...
Loading...