ВИДЕО: Ова се јаки финти!

Loading...

Инаку, дечково се вика Зак Кинг и навистина има добри трикови за покажување.Може слободно да се каже дека е мајстор за кратки видеа и дека неговата креативност не познава граници. А за да се уверите дека ви ја кажуваме вистината, проверете го видеото! 
Може слободно да се каже дека е мајстор за кратки видеа и дека неговата креативност не познава граници. А за да се уверите дека ви ја кажуваме вист

loading...
Loading...